| Autor |
RE: Dzika Polska |
polo
Super Administrator

Postw: 676
Miejscowo: Skarzysko-Kamienna
Data rejestracji: 25.05.06 |
| Dodane dnia 14-01-2009 21:09 |
|
|
|
krystek1976 napisał/a:
teraz olistko to mnie położyliście na łopatki w jakim świecie wy żyjecie ;D
He he he nie było mnie pare dni a poziom juz prawie jak za dobrych czasów skarzysko.org co prawda mniej epitetów ale reszta mocna 
Sory odniose sie tylko do wypowiedzi zdjec nie bede oceniał bo powiem tak częśc mi sie podoba a część nie jak każdemu pewnie.
??? Krystek czemu piszesz w liczbie mnogiej , rozumiem ze zadne Was (krystek, vpiter, jony) nie czuje sie co-artowiczami???
Myślałem ze jeżeli Olistka napisała "My co-artowicze" miała na mysli pewnie i qwerty, heodesa, katule i Was chłopaki i jeszcze innych . ale moze sie myle? Galerie pousuwane, jakieś aluzje i ironia w wypowiedziach? Po co to? Mam wrazenie ze sprawia Wam to jakąś chorą satysfakcje .
Oczywiście ze nie możemy sie porównywać z profesjonalistami dla któych fotografia jest zawodem a nawet całym zyciem a nie tylko hobby lub mile spedzonym czasem pomiedzy praca a domem. Uważam ze i na naszym portalu mozna znaleś pare fajnych jezeli nawet nie fantastycznych zdjęc np heodesa, katuli, adriana lub juz usuniętych zdjeć barta jak rowniez i innych.
Kiedys juz pisałem robie zdjecia bo lubie, staram sie rozwijać i robić je coraz lepiej. Czy mi sie udaje? nie wiem i nie zabardzo mnie to szczerze mowiac obchodzi . Wazne ze zdjecia które robie podobaja sie MNIE a jeżlei jeszcze ktos zwroci na nie uwage to trudno "nikt nie jest doskonały" jak to mowił pewien rabbin
dlatego proponuje pax czy jak to tam sie pisze, a jeżeli nie to moze lepiej nic nie pisac???
Serdecznie wszystkich pozdrawiam 
-- -- --
Canon xxxD i ... pare gratów nic szczególnego ale bawie sie świetnie
-- -- -- |
|
| Autor |
polo
Super Administrator

| Dodane dnia 14-01-2009 21:20 |
|
|
|
johnywalker napisał/a:
Chyba nie chcecie dyskutować, w czasie tej dyskusji zablokowaliście krystkowi konto...
Dobre dobre ale niestety chyba nikomu by sie nie chcialo. Juz kiedys pisałem w techinicznych czy organizacyjnych. 3 krotne bledne logowanie blokuje IP. Nie musi to być koniecznie jeden uzytkownik, moze sie zdazyć ze jezeli juz dane IP jest zarejestrowne dwa razy albo raz to wystarczy juz raz sie pomylic i wtedy gogle ... to taka bokada przed robotami i innym dziwnym elementem.
Więc Jony bez takich mi tu prosze aha dodam ze testujac sam sie tak zalatwilem 
-- -- --
-- -- -- |
|
| Autor |
krystek1976
Uytkownik
Postw: 138
Data rejestracji: 09.10.07 |
| Dodane dnia 14-01-2009 22:19 |
|
|
Olistko nie olśniewam Was swoimi zdjęciami bo są za słabe ja nie mam tak szybkiego fokusa by łapać kaczki na wodzie i tak świetnych pomysłów... poprostu jestem mało kreatywny.Zdjęc niestety nie potrafisz ocenić mogą ci się poprostu podobać lub nie masz do tego prawo. Polo pisze w tej liczbie mnogiej bo odnoszę się do Was bo ja osobiście się nie czuje "co-artowiczem", żeby się czuć członkiem grupy nie wystarczy "login" czy "status" trzeba się kolego jeszcze zrzyć z grupą i działać by się rozwijałasamo tym doskonale wiesz bo jesteście grupą ludzi zawiązały się przyjaźnie i pewne relacje jest ok i powinno tak zostać. Mnie niestety to się nie udało co nie znaczy że mam tu nie zaglądać i nie wyrażać opini na temat pewnych rzeczy które czasem mnie rażą.
Polo jak chłopaki czyli Piotrek,Łukasz czy np Bart nie wiem nie wpływam na kogoś decyzję nie mam zamiaru chcą to idą na co-arto chcą spotykają się ze mną na zoomie bądź plenerku
na tym kończe ze standardowym yo man's |
|
| Autor |
krystek1976
Uytkownik
Postw: 138
Data rejestracji: 09.10.07 |
| Dodane dnia 14-01-2009 22:33 |
|
|
Dla wszystkich zatem lepszych i gorszych fotografów proponuje na dobranoc troszkę o jednym z bohaterów wystawy http://www.tvp.pl/wiedza/przyroda/dzika-polska/wideo/pozeracz-slonc |
|
| Autor |
vpiterv
Uytkownik

Postw: 73
Data rejestracji: 09.05.08 |
| Dodane dnia 14-01-2009 22:43 |
|
|
A dla mnie cały ten podział na my, Wy, Oni i jeszcze inni jest chory ale śmiem zauważyć że nie ja go wymyśliłem 
Zdjęcia z galerii usunąłem z dwóch powodów, pierwszy to troska o serwer, a drugi to że te stare przestały mi się podobać, a na wrzucenie nowych jakoś ciągle brakuje czasu ot taka przypadłość niestety.
tak jak nie lubię ogródka, tak marzy mi się duża szklarnia... a tymczasem flektogon 20/2.8 i Zenek do samoobrony |
|
| Autor |
polo
Super Administrator

| Dodane dnia 15-01-2009 07:20 |
|
|
vpiterv napisał/a:
A dla mnie cały ten podział na my, Wy, Oni i jeszcze inni jest chory ale śmiem zauważyć że nie ja go wymyśliłem 
Zdjęcia z galerii usunąłem z dwóch powodów, pierwszy to troska o serwer, a drugi to że te stare przestały mi się podobać, a na wrzucenie nowych jakoś ciągle brakuje czasu  ot taka przypadłość niestety.
Dla mnie tez Piotrek dla mnie tez .
Jeżeli w trosce o serwer, to takim razie Piotrek przepraszam.
Faktycznie serwer jest ostatnio przeciazony np z powodu spamu przez same swieta uzbieralo sie ponad 12000 meili które przeszly przez filtr. Dzieki ze tendencja jest spadkowa. Co-arto zajmuje około 1GB + drugi portal który na dniach zostanie przeniesiony w nowe miejsce dzieki temu zyskamy koleje 1GB wolnego miejsca.
CO do braku czasu, to musze sie z Toba zgodzić ... jak bym nie robił zawsze nic nie ubywa o obowiazków przybywa .... i czasu brakuje.
-- -- --
-- -- -- |
|
| Autor |
vpiterv
Uytkownik

Postw: 73
Data rejestracji: 09.05.08 |
| Dodane dnia 16-01-2009 20:06 |
|
|
Zgodnie z sugestiami podpisałem zdjęcia 
tak jak nie lubię ogródka, tak marzy mi się duża szklarnia... a tymczasem flektogon 20/2.8 i Zenek do samoobrony |
|