Wortal CO-ARTO
Strona Główna Forum 17 Grudnia 2025 10:57:34
Nawigacja
Strona Główna
Forum
Kontakt

Galerie Użytkowników

Uytkownikw Online
Goci Online: 1
Brak Uytkownikw Online

Zarejestrowanch Uzytkownikw: 76
Nieaktywowany Uytkownik: 0
Najnowszy Uytkownik: GieSko
Zobacz Temat
Wortal CO-ARTO | CO-ARTO | Wystawy, pokazy ...
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: Dzika Polska
polo
Super Administrator

Postw: 676
Miejscowo: Skarzysko-Kamienna
Data rejestracji: 25.05.06
Dodane dnia 14-01-2009 21:09
krystek1976 napisał/a:
teraz olistko to mnie położyliście na łopatki w jakim świecie wy żyjecie ;D

He he he nie było mnie pare dni a poziom juz prawie jak za dobrych czasów skarzysko.org smiley co prawda mniej epitetów ale reszta mocna smiley

Sory odniose sie tylko do wypowiedzi zdjec nie bede oceniał bo powiem tak częśc mi sie podoba a część nie jak każdemu pewnie.

??? Krystek czemu piszesz w liczbie mnogiej , rozumiem ze zadne Was (krystek, vpiter, jony) nie czuje sie co-artowiczami???
Myślałem ze jeżeli Olistka napisała "My co-artowicze" miała na mysli pewnie i qwerty, heodesa, katule i Was chłopaki i jeszcze innych smiley. ale moze sie myle? Galerie pousuwane, jakieś aluzje i ironia w wypowiedziach? Po co to? Mam wrazenie ze sprawia Wam to jakąś chorą satysfakcje smiley.

Oczywiście ze nie możemy sie porównywać z profesjonalistami dla któych fotografia jest zawodem a nawet całym zyciem a nie tylko hobby lub mile spedzonym czasem pomiedzy praca a domem. Uważam ze i na naszym portalu mozna znaleś pare fajnych jezeli nawet nie fantastycznych zdjęc np heodesa, katuli, adriana lub juz usuniętych zdjeć barta jak rowniez i innych.

Kiedys juz pisałem robie zdjecia bo lubie, staram sie rozwijać i robić je coraz lepiej. Czy mi sie udaje? nie wiem i nie zabardzo mnie to szczerze mowiac obchodzi smiley. Wazne ze zdjecia które robie podobaja sie MNIE smiley a jeżlei jeszcze ktos zwroci na nie uwage to trudno smiley "nikt nie jest doskonały" jak to mowił pewien rabbin smiley

dlatego proponuje pax czy jak to tam sie pisze, a jeżeli nie to moze lepiej nic nie pisac???

Serdecznie wszystkich pozdrawiam smiley

-- -- --
Canon xxxD i ... pare gratów nic szczególnego ale bawie sie świetnie
-- -- --
http://legion-t.com Wylij Prywatn Wiadomo
polo
Super Administrator

Dodane dnia 14-01-2009 21:20
johnywalker napisał/a:

Chyba nie chcecie dyskutować, w czasie tej dyskusji zablokowaliście krystkowi konto...

Dobre dobre smiley ale niestety chyba nikomu by sie nie chcialo. Juz kiedys pisałem w techinicznych czy organizacyjnych. 3 krotne bledne logowanie blokuje IP. Nie musi to być koniecznie jeden uzytkownik, moze sie zdazyć ze jezeli juz dane IP jest zarejestrowne dwa razy albo raz to wystarczy juz raz sie pomylic i wtedy gogle ... smiley to taka bokada przed robotami i innym dziwnym elementem.

Więc Jony bez takich mi tu prosze smiley aha dodam ze testujac sam sie tak zalatwilem smiley

-- -- --
-- -- --
krystek1976
Uytkownik

Postw: 138
Data rejestracji: 09.10.07
Dodane dnia 14-01-2009 22:19
Olistko nie olśniewam Was swoimi zdjęciami bo są za słabe ja nie mam tak szybkiego fokusa by łapać kaczki na wodzie i tak świetnych pomysłów... poprostu jestem mało kreatywny.Zdjęc niestety nie potrafisz ocenić mogą ci się poprostu podobać lub nie masz do tego prawo. Polo pisze w tej liczbie mnogiej bo odnoszę się do Was bo ja osobiście się nie czuje "co-artowiczem", żeby się czuć członkiem grupy nie wystarczy "login" czy "status" trzeba się kolego jeszcze zrzyć z grupą i działać by się rozwijałasamo tym doskonale wiesz bo jesteście grupą ludzi zawiązały się przyjaźnie i pewne relacje jest ok i powinno tak zostać. Mnie niestety to się nie udało co nie znaczy że mam tu nie zaglądać i nie wyrażać opini na temat pewnych rzeczy które czasem mnie rażą.
Polo jak chłopaki czyli Piotrek,Łukasz czy np Bart nie wiem nie wpływam na kogoś decyzję nie mam zamiaru chcą to idą na co-arto chcą spotykają się ze mną na zoomie bądź plenerku
na tym kończe ze standardowym yo man's
gg -2075926 http://no46574.deviantart.com/ Wylij Prywatn Wiadomo
krystek1976
Uytkownik

Postw: 138
Data rejestracji: 09.10.07
Dodane dnia 14-01-2009 22:33
Dla wszystkich zatem lepszych i gorszych fotografów proponuje na dobranoc smiley troszkę o jednym z bohaterów wystawy http://www.tvp.pl/wiedza/przyroda/dzika-polska/wideo/pozeracz-slonc
gg -2075926 http://no46574.deviantart.com/ Wylij Prywatn Wiadomo
vpiterv
Uytkownik

Postw: 73
Data rejestracji: 09.05.08
Dodane dnia 14-01-2009 22:43
A dla mnie cały ten podział na my, Wy, Oni i jeszcze inni jest chory ale śmiem zauważyć że nie ja go wymyśliłem smiley
Zdjęcia z galerii usunąłem z dwóch powodów, pierwszy to troska o serwer, a drugi to że te stare przestały mi się podobać, a na wrzucenie nowych jakoś ciągle brakuje czasu smiley ot taka przypadłość niestety.

tak jak nie lubię ogródka, tak marzy mi się duża szklarnia... a tymczasem flektogon 20/2.8 i Zenek do samoobronysmiley
Wylij Prywatn Wiadomo
polo
Super Administrator

Dodane dnia 15-01-2009 07:20
vpiterv napisał/a:
A dla mnie cały ten podział na my, Wy, Oni i jeszcze inni jest chory ale śmiem zauważyć że nie ja go wymyśliłem smiley
Zdjęcia z galerii usunąłem z dwóch powodów, pierwszy to troska o serwer, a drugi to że te stare przestały mi się podobać, a na wrzucenie nowych jakoś ciągle brakuje czasu smiley ot taka przypadłość niestety.

Dla mnie tez Piotrek dla mnie tez smiley.

Jeżeli w trosce o serwer, to takim razie Piotrek przepraszam.

Faktycznie serwer jest ostatnio przeciazony np z powodu spamu przez same swieta uzbieralo sie ponad 12000 meili które przeszly przez filtr. Dzieki ze tendencja jest spadkowa. Co-arto zajmuje około 1GB + drugi portal który na dniach zostanie przeniesiony w nowe miejsce dzieki temu zyskamy koleje 1GB wolnego miejsca.

CO do braku czasu, to musze sie z Toba zgodzić ... jak bym nie robił zawsze nic nie ubywa o obowiazków przybywa .... i czasu brakuje.

-- -- --
-- -- --
vpiterv
Uytkownik

Postw: 73
Data rejestracji: 09.05.08
Dodane dnia 16-01-2009 20:06
Zgodnie z sugestiami podpisałem zdjęcia smiley

tak jak nie lubię ogródka, tak marzy mi się duża szklarnia... a tymczasem flektogon 20/2.8 i Zenek do samoobronysmiley
Wylij Prywatn Wiadomo
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Logowanie
Nazwa Uytkownika

Haso

Zapomniane haso?
Wylemy nowe, kliknij TUTAJ.
Shoutbox
Tylko zalogowani mog dodawa posty w shoutboksie.

polo
01/03/2009 16:51
GieSko - jestesmy w trakcie migracji na nowy server. Mysle ze juz dzisiaj wieczorem albo jutro bedzie widoczna nowa strona

GieSko
01/03/2009 16:14
Witam wyszystkich userow co-arto. Postaram sie w miare mozliwosci uczestniczyc na forum.

polo
01/03/2009 08:01
DO WSZYSTKICH !!!! W związku z przenosinami forum zostało zablokowane.

przemas
28/02/2009 21:42
W razie problemów z forum: mail: przemokos@gmail.com!!

qwerty
27/02/2009 21:10
Witamy GieSko - Radku napisz coś o sobie na forum !!!

ka_tula
18/02/2009 08:52
i kto to mówi ;-)

bart
17/02/2009 14:50
e kłótnie nie wiem, ale mnie o zdjęcia chodzismiley

qwerty
17/02/2009 12:04
Nikt się nie kłóci to i cisza jest....

bart
16/02/2009 23:31
A co tu taka cisza Panie i Panowie??smiley