| Autor |
Zdjecia w galeriach prywatnych |
polo
Super Administrator

Miejscowo¶æ: Skarzysko-Kamienna
Data rejestracji: 25.05.06 |
| Dodane dnia 31-05-2006 06:48 |
|
|
Mam prośbe aby zdjecia dodawane w galeriach prywatnych uzupelniac odrazu o podstawowe dane typu. ISO, Przesłona, Czas + jeszcze pare drobiazgów.
Obiecuje ze jezeli tylko znajde (dorobie) moduł sciagajacy Exif nie bede juz marudział  |
|
| Autor |
RE: Zdjecia w galeriach prywatnych |
polo
Super Administrator

| Dodane dnia 22-06-2006 19:00 |
|
|
Poprawilem bald nie pozwalajcy wyswietlac kolejnych stron Galerii uzytkowników.
Zrobił bym to wczesniej ale nik jakos go nie zglosil a ja jako ze mam trzy zdjecia na krzyz nie zauwazylem ze nie wyswietla kolenych stron.
 |
|
| Autor |
heodes
Administrator

Miejscowo¶æ: Skarżysko-Kamienna
Data rejestracji: 28.05.06 |
| Dodane dnia 22-06-2006 19:43 |
|
|
Dzięki o zbawco własnie miałem Ci śmiało wytknąć ten błąd, ale nie wytknę bo wszystko jest już OK
Rzecznik Prasowy
Zobacz http://www.heodes.neostrada.pl
[img]http://www.heodes.neostrada.pl/buton/przyroda%20skarzyska-kamiennej2.gif[/img]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Canon 40D; kit Canon 18-55: Canon EF 100 mm f/2.8 Macro; Canon EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM; tripod GoldPhoto YH324C; monopod GoldPhoto YH 304: głowica kulowa GoldPhoto YH 430; głowica 3D GoldPhoto YH410; |
|
| Autor |
polo
Super Administrator

| Dodane dnia 14-07-2006 05:57 |
|
|
Jak na razie nie moge (nie potrafie) podlaczyc exif zdjec wiec prosze o podawanie oczywiscie o ile to mozliwe: ISO, Przesłona, Czas + jeszcze pare drobiazgów.
Dodalem zdjecia w galeriach prywatnych pod nazwiskami wyswietla sie po 9 szt ostatnich zdjec w galerii. CZy 9 w lini jest ok (1600x1200 jest dobrze ) w mniejszych rozdzielczosciach moze zawijac.
-- -- --
Canon xxxD i ... pare gratów nic szczególnego ale bawie sie świetnie
-- -- -- |
|