| Autor |
RE: Moderowanie zdjęć |
Asia
Uytkownik

Postw: 77
Miejscowo: Skarżysko-Kamienna
Data rejestracji: 15.07.07 |
| Dodane dnia 28-03-2008 21:24 |
|
|
Jak idziemy takimi torami to może zapytam Montera i Szpileczkę czemu tu ich nie ma, w końcu mają dyplomy i skończyli różne warsztaty fotografii o_0
... |
|
| Autor |
redman
Uytkownik

Postw: 439
Miejscowo: Skarzysko Kamienna
Data rejestracji: 06.06.06 |
| Dodane dnia 28-03-2008 21:24 |
|
|
Widzisz różnica jest taka że ja rozumiem słowo przykład, nie wybierałem nie możesz mi za rzucić celowego działania, to tak samo jak ty możesz być zła o twoją fotkę którą załączyłem a teraz pytanie czy jesteś??
Asia napisał/a:
Jak idziemy takimi torami to może zapytam Montera i Szpileczkę czemu tu ich nie ma, w końcu mają dyplomy i skończyli różne warsztaty fotografii o_0
a kto to??
Edytowane przez redman dnia 28-03-2008 21:26 |
|
| Autor |
bart
Uytkownik

Postw: 585
Miejscowo: Skarżysko-Kam
Data rejestracji: 19.09.06 |
| Dodane dnia 28-03-2008 21:29 |
|
|
Wlasnie o tym pisze...Masz to czemu nie porozmawiasz aby takie warsztaty zrobił. Czemu nie poprosisz kolege by pokazal jak sie robi zdjecia stereoskopowe i podzilil sie swoimi uwagami?
Wiem ze latwiej przyjsc na "pozalatwiane" i miec zglowy niz samesobie glowe zawracac .
Bo ja ich poprostu osobiscie nie znam a o wystawie foto stereo dowiedziałem się całkowicie przypadkiem.
Co do oceny zdjęc .Faktycznie przepraszam Jezeli zalezy CI na ocenie i punktacji to zamieszczaj zdjecia na plfoto lub digarcie. .
Ok nie ma problemu zrozumiałem aluzje ale jeszcze sie wypowiem.
Najgorszym zdjęciem na świecie jest to zdjęcie pod którym nikt nic nie napisze.Czyli jest nijakie.A komentarz pod zdjęciem, uwaga i ocena to bardzo bardzo bardzo potrzebna rzecz według mnie aby się rozwijąc.
Mój sprzęt:
مشكور اخوي على هذه الصور والمعلومة يتعلم عليها ويعرف اصول ت عالم رائع لو عالم رائع لو عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واس عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واسال يصير مصور عالمي (مع شراء العدسات |
|
| Autor |
Olistka
Administrator

Postw: 332
Data rejestracji: 20.06.06 |
| Dodane dnia 28-03-2008 21:31 |
|
|
Zrobiłeś to celowo, grzebiąc w mojej galerii. Tak się składa że jestem dumna z tej fotki, choć ma skopaną ostrość, bo była robiona na wyciągniętych rękach i jeszcze stałam na stołku.
Takie pytanko: masz dzisiaj jakiś biometr niekorzystny ? Bo o ZNP bym Cię nie podejrzewała.... Strasznie się czepiać lubisz.
Popieram onanizm. Także sprzętowy. |
|
| Autor |
polo
Super Administrator

Postw: 676
Miejscowo: Skarzysko-Kamienna
Data rejestracji: 25.05.06 |
| Dodane dnia 28-03-2008 21:31 |
|
|
Zamiescilem ankiete.
Zadecyduja userzy (zalogowani).
-- -- --
Canon xxxD i ... pare gratów nic szczególnego ale bawie sie świetnie
-- -- -- |
|
| Autor |
redman
Uytkownik

| Dodane dnia 28-03-2008 21:34 |
|
|
|
Olistka napisał/a:
Zrobiłeś to celowo, grzebiąc w mojej galerii. Tak się składa że jestem dumna z tej fotki, choć ma skopaną ostrość, bo była robiona na wyciągniętych rękach i jeszcze stałam na stołku.
Takie pytanko: masz dzisiaj jakiś biometr niekorzystny ? Bo o ZNP bym Cię nie podejrzewała.... Strasznie się czepiać lubisz.
Ej to nie fer miałem właśnie powiedzieć że jesteś bardziej sfrustrowana ode mnie. nie chciał bym się czepiać ale ty też grzebałaś w mojej galerii wyciągając królika.... więc przyganiał kocioł garnkowi
|
|
| Autor |
redman
Uytkownik

| Dodane dnia 28-03-2008 21:36 |
|
|
|
polo napisał/a:
Zamiescilem ankiete.
Zadecyduja userzy (zalogowani).
Polo ale po co to ankieta przecież przez tyle wypowiedzi już zostało to ustalone??
|
|
| Autor |
Olistka
Administrator

| Dodane dnia 28-03-2008 21:42 |
|
|
Redman, polecam strony:
www.szpileczka.za.pl
www.szpileczka.digart.pl
|
| Autor |
Asia
Uytkownik

| Dodane dnia 28-03-2008 21:45 |
|
|
Kim jest Szpileczka ? Odpowiadam :-) Jest jednym z założycieli ( z Monterem) portalu www.skarzysko.oeg. Kandydowała także w tym roku w wyborach. Skończyła 2 kierunki studiów, dostała wyróżnienie w konkursie Olympusa :
Link do artykułu :
http://www.skarzysko.org/modules.php?name=News&file=article&sid=1585
Jej stronka : www.szpileczka.za.pl
Pytaj shoshona w razie czego bo bacznie śledził ich poczynania swego czaus .
...
Edytowane przez Asia dnia 28-03-2008 21:48 |
|
| Autor |
polo
Super Administrator

| Dodane dnia 28-03-2008 21:45 |
|
|
|
bart napisał/a:
Ok nie ma problemu zrozumiałem aluzje ale jeszcze sie wypowiem.
Wybacz ale zadnej aluzji nie było. Za stary jestem na owijanie w bawełne, nie chcesz nie zamieszczaj zdjec, chcesz zamieszczaj.
Jednak nikogo nie zmusisz aby je oceniali. Jak bede mial CI cos do powiedzenia to powiem
bart napisał/a:
Najgorszym zdjęciem na świecie jest to zdjęcie pod którym nikt nic nie napisze.Czyli jest nijakie.A komentarz pod zdjęciem, uwaga i ocena to bardzo bardzo bardzo potrzebna rzecz według mnie aby się rozwijąc.
I widzisz tu mamy inne spojrzenie. Pokazujesz zdjecia tylko po to aby je ktos oecenił lub "cos pod nim napisał", tylko to po co robisz zdjecia? Po to zeby podobaly sie innym ? czy Tobie? Jezeli sagalerie bez miejsca na komentrze to znaczy ze zamieszczane zdjecia sa nijakie? Przepraszam bardzo :0 widzisz mamy dwa rozne spojrzenia na fotgrafie!! I dobrze ale ja nie twierdze ze zdjecia bezkomentrzy sa "nijakie" 
-- -- --
-- -- -- |
|
| Autor |
bart
Uytkownik

| Dodane dnia 28-03-2008 21:47 |
|
|
|
Olistka napisał/a:
Redman, polecam strony:
www.szpileczka.za.pl
www.szpileczka.digart.pl
Miałem się nie odzywać.
Kolejny przykład juz chyba 6.No właśnie dla czego jej tu nie ma.??
Mój sprzęt:
مشكور اخوي على هذه الصور والمعلومة يتعلم عليها ويعرف اصول ت عالم رائع لو عالم رائع لو عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واس عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واسال يصير مصور عالمي (مع شراء العدسات |
|
| Autor |
redman
Uytkownik

| Dodane dnia 28-03-2008 21:47 |
|
|
I widziałem co mogę stwierdzić po szybkich oględzinach dużo dobrych zdjęć nie miałem czasu się im przyglądać ale fotki spoko jej glowna strona mi nie chodzi z powodu zgryzoty z moja przegladarka
|
|
| Autor |
polo
Super Administrator

| Dodane dnia 28-03-2008 21:48 |
|
|
|
redman napisał/a:
Polo ale po co to ankieta przecież przez tyle wypowiedzi już zostało to ustalone??
Po to aby wypowiedziala sie wiekszość.
Po to aby np. zniknął Twoj podpis 
Zreszta hmmm co do Downa mi to nie przeszkadza, wiekszasc znajmych i tak uwaza mnie za swira 
-- -- --
-- -- -- |
|
| Autor |
polo
Super Administrator

| Dodane dnia 28-03-2008 21:51 |
|
|
Asia ...prosze tylko nie monter i ekipa buraczana .
-- -- --
-- -- -- |
|
| Autor |
Olistka
Administrator

| Dodane dnia 28-03-2008 21:54 |
|
|
polo napisał/a:
Asia ...prosze tylko nie monter i ekipa buraczana  .
To był tylko przykład, a Szpileczka naprawdę jest dobra.
|
| Autor |
bart
Uytkownik

| Dodane dnia 28-03-2008 21:56 |
|
|
|
polo napisał/a:
I widzisz tu mamy inne spojrzenie. Pokazujesz zdjecia tylko po to aby je ktos oecenił lub "cos pod nim napisał", tylko to po co robisz zdjecia? Po to zeby podobaly sie innym ? czy Tobie?
Robie zdjęcia bo UWIELBIAM.Ale na amatroskim poziomie na jakim jestem zdecydowanie TAK po to pokzauje zdjęcia.Zeby ktoś je ocenił, skrytykował, pochwalił, i WYTYKAŁ BŁĘDY bo uwżam że to jest jeden ze sposobów aby się rowijać.Ja uwarzam że bez tego ani rusz.A skoro "pokazałem" zdjęcia gdzies, dałem do oceny to najpierw mi musiało się spodobać.
polo napisał/a:
Jezeli sagalerie bez miejsca na komentrze to znaczy ze zamieszczane zdjecia sa nijakie?
No podeślij linka ja jeszcze nie znalałem takiej galerii.Z zaciekawieniem obejrze.
Mój sprzęt:
|
| Autor |
heodes
Administrator

Postw: 768
Data rejestracji: 28.05.06 |
| Dodane dnia 28-03-2008 21:57 |
|
|
|
Olistka napisał/a:
Nawet z nami na plenery chodziła - jeszcze przed powstaniem Co-Arto. Ale potem Monter... i jego ekipa. To były czasy.
Rzecznik Prasowy
Zobacz http://www.heodes.neostrada.pl
[img]http://www.heodes.neostrada.pl/buton/przyroda%20skarzyska-kamiennej2.gif[/img]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Canon 40D; kit Canon 18-55: Canon EF 100 mm f/2.8 Macro; Canon EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM; tripod GoldPhoto YH324C; monopod GoldPhoto YH 304: głowica kulowa GoldPhoto YH 430; głowica 3D GoldPhoto YH410; |
|
| Autor |
redman
Uytkownik

| Dodane dnia 28-03-2008 21:57 |
|
|
polo napisał/a:
[
Zreszta hmmm co do Downa mi to nie przeszkadza, wiekszasc znajmych i tak uwaza mnie za swira 
hmm co do podpisu z downem to jak sam zauważyłeś wszyscy czekają na gotowe nikt sie nic nie kwapi a ja ciągłe kocham co-arto. Co do mojego podpisu to i tak się mogę podporządkować adminowi...
|
|
| Autor |
polo
Super Administrator

| Dodane dnia 28-03-2008 21:58 |
|
|
|
Olistka napisał/a:
Wiem, ogladam jej zdjecia i jej makra bardzo mi sie podobaja,zwlaszcza te z zielonym w tle . Bardziej chodzilo mi o montera i jego mieszanie swojego czasu na orgu . Co bylo zreszta jedna z przyczyn oddzielenia sie od orgu. Stare dzieje.
-- -- --
-- -- -- |
|
| Autor |
Asia
Uytkownik

| Dodane dnia 28-03-2008 21:59 |
|
|
Tak Polo pamiętam, mają wysokie "C" oboje, ale robią łądne zdjęcia i dobre i tego nie możemy zaprzeczyć, nawet jeśli są burakami w niektórym świetle ... 
Ale nie ma dymu bez ognia. Wiesz Bart czemu być może (wysokie prawdopodobieństwo) nie ma tu szpileczki ? Bo jest shoshon. On zawsze się żarł z nią i wytykał jej dyplomy etc. a sam nie doszedł tam gdzie ona, ba nawet nie ma żadnych zdjęć w swojej galerii na co-arto, a jest pierwszym do toczenia dyskusji i kłótni (przypominam okres wakacji ).
Być może szpileczka ani Monter nie muszą udowadniać ani jemu ani nikomu innemu, że robią dobre fotki, albo być tu, żeby się 'pokazać', jakby to pewnie niektórzy odebrali. Nie dziwię się, że ich tu nie ma po pewnych dysputach na orgu i nie tylko.
To tyle ode mnie ... Mówta co chceta ..
... |
|