Mój sprzęt:
مشكور اخوي على هذه الصور والمعلومة يتعلم عليها ويعرف اصول ت عالم رائع لو عالم رائع لو عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واس عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واسال يصير مصور عالمي (مع شراء العدسات
Postów: 585 Miejscowo¶æ: Skarżysko-Kam Data rejestracji: 19.09.06
Dodane dnia 24-03-2008 17:33
krystek1976 napisał/a:
jak by się świeciła choć troszkę Bartek ta w 2 mógłbym śmiało rzec nie ziemskie
hmmm może i jest to do zrobienia.U Mnie pies jest pogrzebany w oświeltelniu rąk
Mój sprzęt:
مشكور اخوي على هذه الصور والمعلومة يتعلم عليها ويعرف اصول ت عالم رائع لو عالم رائع لو عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واس عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واسال يصير مصور عالمي (مع شراء العدسات
Dodane dnia 24-03-2008 21:37
Ja mogę sesyjkę powtórzyć.Ale kto się zgłasza na ochotnika do trzymania żarówki i podłączenia go pod prąd?? .
Mój sprzęt:
Postów: 196 Miejscowo¶æ: Skarżysko-Kamienna Data rejestracji: 16.05.07
Dodane dnia 24-03-2008 21:44
bart napisał/a:
Ja mogę sesyjkę powtórzyć.Ale kto się zgłasza na ochotnika do trzymania żarówki i podłączenia go pod prąd?? .
Wiesz, możemy pobawić się wysokimi napieciami Fajnie odpala się świetlówkę ręką. Jak znajdę jakąś i uruchomię generator WN to pokażę jak to mniej więcej wygląda. Wysokie napięcia są cool.
Dodane dnia 24-03-2008 21:47
Jak coś wykombinujesz daj znać mam ciekawego pomysła
Mój sprzęt:
Postów: 439 Miejscowo¶æ: Skarzysko Kamienna Data rejestracji: 06.06.06
Dodane dnia 24-03-2008 22:06
Fajne eksperymenty mam nadzieję że i moja zmiana się spodoba
[img]http://orzelbialy.dmkhosting.com/redman/idee.jpg[/img]
Tak na szybko i na małym pliku. zrobił bym podobnie z drugim ale z pierwszym było mniej zachodu. ale fotki Barta fajne
Trochę inna koncepcję tu przyjałem ..nie chciałem PS-uć struktury szkła co u bartka w zdjęciu wyszło doskonale dlatego zrezygnowałem z PS-wych filterków i dosyć trudnego raderingu w tym przypadku ...
próbowałem wyciągnąć z tego nieco mistycyzmu może się to nie udalo no cóż w każdym razie próbowałem
I żeby rozwiać wszelkie wątpliwości tak świeci prawdziwa [img]http://img395.imageshack.us/img395/3176/zarowkabh4.jpg[/img]
Dodane dnia 25-03-2008 21:12
No niestety panowie wasze wersje tak średnio mi się podobają.
Mój sprzęt:
no prosty zabieg z użyciem Flary i już jest chyba rzeczywiście do tego zdjęcia najbardziej pasuje ta chłodna kolorystyka ....pokombinować można jak widać powyżej.. i w/g mnie o taką zabawę chodzi
...cały PS [img]http://img507.imageshack.us/img507/5294/bartimb0.jpg[/img]
Dodane dnia 25-03-2008 22:01
No też ciekawie się to prezentuje.
Mój sprzęt: