Mój sprzęt:
مشكور اخوي على هذه الصور والمعلومة يتعلم عليها ويعرف اصول ت عالم رائع لو عالم رائع لو عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واس عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واسال يصير مصور عالمي (مع شراء العدسات
Zdecydowanie zdjęcie nr 7 jest najlepsze swietne kontrasty dynamika i oczywiscie doskonaly profi kierowcy doskonale wkomponowany w prostokat wydaje sie pedzic 100km /h REWELKA ..reszta ok fajna inna perspektywa
Postów: 77 Miejscowo¶æ: Skarżysko-Kamienna Data rejestracji: 15.07.07
Dodane dnia 15-03-2008 11:14
Poza 7. bardzo przypadło mi do gustu zdjęcie nr 4 życzliwy kierowca zawsze patrzy w lusterko, czy wszyscy ludzie wsiedli do autobusu nim odjedzie ...
Postów: 585 Miejscowo¶æ: Skarżysko-Kam Data rejestracji: 19.09.06
Dodane dnia 15-03-2008 18:54
krystek1976 napisał/a:
zjdecie nr 6 gdyby bylo ckniete moze nieco pozniej bylo by tez godne aplausu
Trochę po bronie tego gniota.Uważam że moment jest odpowiedni bo który kierowca prowadzi autobus jedną ręką z zamkniętymi oczami
Od strony technicznej że trochę za mało szerokiego konta.Musimy pamiętać że Pan cały czas prowadził( a że nie jestem chamem to nie chciałem wpychać mu się z 12 mm przed twarz bo by mogło być nie ciekawie choć tam gdzie się dało to 12 mm zostało użyte)Więc niekiedy ogniskowa 20mm.
Dzięki za komentarze.
I na przyszłość nie bać się krytykować ja się nie obrarzę
Mój sprzęt:
مشكور اخوي على هذه الصور والمعلومة يتعلم عليها ويعرف اصول ت عالم رائع لو عالم رائع لو عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واس عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واسال يصير مصور عالمي (مع شراء العدسات
Dodane dnia 15-03-2008 20:05
krystek1976 napisał/a:
A ja myślałem że kierowca bedzie patrzył która godzina .... nie ma to jak prowadzić z zamkniętymi oczami
Bo tak było ale można zinterpretować na 2 sposoby.
Mój sprzęt:
Postów: 196 Miejscowo¶æ: Skarżysko-Kamienna Data rejestracji: 16.05.07
Dodane dnia 16-03-2008 21:27
2. Ciekawa - odbicie w lusterku pokazuje resztÄ™ kierowcy.
4. Ostrość jest tylko na pierwszym planie, ale fajna poza kierowcy.
5. Super jest ten pulpit sterowniczy, nie ma to jak stary Jelcz. Długi czas naświetlania ?
6. Punktualny kierowca Podoba mi siÄ™.
7. Nie będę oryginalny. Dla mnie również najlepsze.
Ciekawy pomysł miałeś z tym autobusem. Dobrze, że Starachowice mają jeszcze tak stare modele
Dodane dnia 16-03-2008 21:32
adrian napisał/a:
Dobrze, że Starachowice mają jeszcze tak stare modele
Już niedługo podobnierz mają wszystkie wymieniać.A swoją drogą Pan niesamowicie sympatyczny dowiedziałem się ciekawych rzeczy.Okazało się że ten autobus jest o 6 lat ode mnie starszy
Jeszcze raz dzieki za komentarze.
Mój sprzęt: