Jestem po delikatnych rozmowach wstepnych na temat pleneru na terenie nieczynnych bunkrow/schronow w Mesko.
Na razie nie znam terminu jak i chetnych na plener.
Przez tydzien czekam na zgloszenia poprzez PM z podaniem imienia, nazwiska, miejsca zamieszkania i adres e-mile. Jak bedzie kilkoro chetnych to pisze pismo i zalatwiam dalej.
Autor
RE: Wstepnie - militarny plener podziemny w Skarzysku
Postw: 1026 Miejscowo: Bliżyn Data rejestracji: 25.05.06
Dodane dnia 21-06-2006 21:53
Jestem za !!!!
TrustNo1 !!!
Pan Klawiatura - niedyplomowany, niechałturzący fotoamator
=========================
E1 + ED14-54 + ED40-150 + tony szkieł M42 i Zuiko OM
[img]http://forum.olympusclub.pl/images/smilies/oly6ke.gif[/img][img]http://forum.olympusclub.pl/images/smilies/e24wb.gif[/img]
Autor
Postw: 676 Miejscowo: Skarzysko-Kamienna Data rejestracji: 25.05.06
Dodane dnia 22-06-2006 07:27
tez sie pisze z tym ze:
sorry za warunki ale nie zawsze jestem "wolny"
1. plener najlepiej w niedziele ostatecznie sobota (w inne dni to tylko po 18.40)
2. Jak z zalesieniem tego terenu? chodzmi o o "klimat" np wieczorek po duzym deszu ... mgielki i taki rzeczy . z tym ze jak to jest w gęsssstym lesie to raczej nic z tego nie wyjdzie wiec pewnie srodek dnia
Po prostu jak wiecie ma kawalek zeby dojechac po pracy do domu a sprzetu nie bede targal do pracy i tak juz traktuja mnie jak dziwaka .
Autor
polo napisał/a:
tez sie pisze z tym ze:
2. Jak z zalesieniem tego terenu? chodzmi o o "klimat" np wieczorek po duzym deszu ... mgielki i taki rzeczy . z tym ze jak to jest w gęsssstym lesie to raczej nic z tego nie wyjdzie wiec pewnie srodek dnia
Co do terminu to na razie nic nie wiem, ale mysle ze bedzie to tak jak chcial polo.
Cytowana reszta to mysle ze raczej nie dostaniemy zezwolenia na fotografowanie przestrzeni zakladow bo jest to teren zamkniety. Jesli sie uda to prawdopodobnie beda to wnetrza - czyli podziemia w nastawieniu na "klimat zimnej wojny". Ale calosc zobaczymy za tydzien jak juz skieruje do nich pismo - "do nich" hmmm chyba do prezesa
Autor
Postw: 84 Miejscowo: Skarżysko Data rejestracji: 30.05.06
Dodane dnia 22-06-2006 20:08
Jak coś daj znać. Pójdę z wami. Z moją przepustką moge na zakładach wszystko . Powiedz tylko jakie zdjęcia i czego cie interwesują.
A tak poważnie - na Z-3 mozna wchodzić już bez żadnego pozwolenia i ustalania - tylko powiedz kiedy i idziemy . Na Z-1 jeszcze nie otworzyli bram a i fotografować tylko ogołocone obiekty można. A na Z-2 jako że to zakład zbrojeniowy raczej nie dostaniesz pozwolenia ale powodzenia . Jak coś zapakujemy sie do mojego - mam wjazd na zakłady.