|
qwerty dnia listopad 26 2008 23:05:43
Gratulacje!
Ale..... pewien niesmak .... zmieszanie ... takie rozmyślania ...
przynajmniej połowa wystawiających związana z Co-arto a nie przyznają się do tego ... Wstyd ? Dywersja ? Nielojalność ?
krystek1976 dnia listopad 27 2008 13:53:15
Chciałeś napisać chyba zarejstrowanych użytkowników a userów to ja bym wolał raczej nie wiązać bo może się to komuś nie spodobać ...to jest tak... Adrian Piotrek i Łukasz przychodzą trenować to co lubią czyli "fotografie" są pewne pomysły które realizujemy i tym się zajmujemy i uważam że jakakolwiek dyskusja tego typu nie powinna mieć miejsca . Czy dodając moje prace na waszą wystawę "Rydno" prosiłem o szczególne zaznaczenie "przynależności" do pewnej grupy ??? Czy za przynależność do co-arto powinienem ograniczyć ilość dodanych prac ? Odpowiem krótko NIE bo mnie i yśle zainteresowanych w temacie interesuje jak narazie tylko FOTOGRAFIA
polo dnia listopad 27 2008 20:29:37
Tylko fotografia??? hmmm to po jakak cholere z Cafe zamieszczaliscie linki do CB na temat waldka24?
Mimo wszystko Gratuluje wystawy i wyróżnienia w konkursie powiatowym.
qwerty dnia listopad 27 2008 20:32:41
Zarejestrowany użytkownik = user tak jest na stronie - w odróżnieniu od gościa który nie widzi wszystkiego ( m.in tego wątku ). Wydawało nam się że rejestrując się na stronie jest się w jakiś sposób częścią grupy. Nie było sensu rozgraniczać userów na mniej i bardziej zaangażowanych w prace grupy ( być może tak trzeba będzie zrobić - ścisła grupa i pozostali zarejestrowani jako przyjaciele grupy ). Było dla nas tożsamym, że będąc zarejestrowanym na portalu - jesteś w grupie. Może trzeba to ściślej okreslic.
Wystawa w MCK bedzie wystawą grupy ZOOM i zdziwiłem się , widzac osoby z Co-arto ( liczne) i zero infa o tym. Ja dając gdzieś foty, czy robiąc wystawę nigdy nie ukrywam Co-arto i z mojej strony byłoby to nie fair wobec grupy , gdybym to skrywał.
Stąd moja wypowiedź w pierwszym poście.
Może jestem przewrażliwiony na punkcie grupy - ale taki jestem.
krystek1976 dnia listopad 27 2008 22:42:32
linki zamieszczałem w pewnym określonym celu z cala pewnoscią umieszczałem je Ja-krystek1976 a twoje teorie spiskowe czy to cafe czy late naprawde mnie mało interesują umieściłem nie ukrywając niku czy czegoś podobnego. Co do samych osób z coarto biorących udział w wystawie nikt niczego nie ukrywał poprostu ja reprezentujący Zoom i moi koledzy budujemy markę która w zasadniczy sposób ma być inna i rozpoznawalna
polo dnia listopad 28 2008 08:27:48
chłopie i po co sie tak unosisz, nie chce sie kłócić niech bedzie ze to moje teorie spiskowe , ja wiem swoje Ty swoje i niech tak zostanie. . Aha ja tez nie chciałem dyskusji o userze w określonym celu . Juz mamy fora na innych portalach "ociekajace" roznymi formami wymian słownych. Po co nam jeszcze jedno. .
A powaznie i bez jaj. Naprawde Gratuluje wystawy i wyróżnienia w konkursie.
Proponuje usunąc te kometarze alebo przeniesc na forum. W razie czego reszte prosze na priv.
krystek1976 dnia listopad 28 2008 08:52:53
Dokładnie można tak zrobić. Sprawę uważam za zamknięta z mojej strony. Jeżeli ktoś chce dalej dyskutować na ten temat jest forum.
-- -- --
Canon xxxD i ... pare gratów nic szczególnego ale bawie sie świetnie
-- -- -- |