| Autor |
stowarzyszenie CO-ARTO |
shoshon
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: Kierz Niedźwiedzi
Data rejestracji: 28.06.06 |
| Dodane dnia 07-07-2007 13:39 |
|
|
hmmm ... pojawiła sie ankieta o stow. ... a nie powinno sie najpierw plusów i minusów takiego stowarzyszenia rozpisać ? dyskusja a dopiero potem ankieta ?
moim zdaniem to ta ankieta jest troche jak ... pytanie:
"od kiedy przestał pan bić żone ?" 
więc co takie stowarzyszenie by zmieniło, co poprawiło? może coś pogorszyło ?
a własnie no i stowarzyszenie musi mieć chyba jakieś cele i zadania .... wiec jaki ?
a ja za to nie mam pojecia o fotografii, kadrowaniu, GO, filtrach .... ale bawie sie swietnie 
Světový šampion krásy
Co-Arto jest jak dziecko z zespołem Downa - trzeba je kochać ale cudów się
spodziewać nie należy |
|
| Autor |
RE: stowarzyszenie CO-ARTO |
redman
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: Skarzysko Kamienna
Data rejestracji: 06.06.06 |
| Dodane dnia 07-07-2007 13:43 |
|
|
Zgadzam się i dlatego ja glosowałem na nie nikt nic nie wyjaśnił tylko chcieli by glosować ciut nie od tej strony super admin zaczął
|
|
| Autor |
bart
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: Skarżysko-Kam
Data rejestracji: 19.09.06 |
| Dodane dnia 07-07-2007 15:00 |
|
|
|
I Ja bym się dowiedział czegoś więcej o stowarzyszeniu.Na tych sprawach dobrze to ja sie nie znam ale czy nie jest tak że stowarzyszenia mogą walczyc o jakieś pieniądze na organizajcje jakichś akcji. |
|
| Autor |
shoshon
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: Kierz Niedźwiedzi
Data rejestracji: 28.06.06 |
| Dodane dnia 08-07-2007 14:08 |
|
|
super admini .... opowiadajcie o waszej wizji stowarzyszenia ............
a ja za to nie mam pojecia o fotografii, kadrowaniu, GO, filtrach .... ale bawie sie swietnie 
Světový šampion krásy
Co-Arto jest jak dziecko z zespołem Downa - trzeba je kochać ale cudów się
spodziewać nie należy |
|
| Autor |
polo
Super Administrator

Miejscowo¶æ: Skarzysko-Kamienna
Data rejestracji: 25.05.06 |
| Dodane dnia 08-07-2007 18:50 |
|
|
Ankieta jest (była, bedzie ) aby zainteresowac Was ( Nas) tematem stowarzyszenie. Specjalnie nie pisalem jakie moze miec zalety i wady albo co mozemy zyskac lub stracic przeksztalcajac sie w stowarzysznie zwykle czy inne . Chcialem aby osoby zainteresowane tematem same poszperały w sieci , wyszukały informacje. Wtedy jest mozliwosc dyskusji.
Oczywiscie moge wam przedstawic materialy ale szczerze, kto bedzie mial checi zeby je przeczytac. Ja zas nie zamierzam ich ztresczac bo moge niechcacy ukierunkowac kogos na jakis tok myslenia co pozniej moze okazac sie zazutem. Okaze sie ze ktos calkiem inaczej to sobie wyobrazał
Zeby zaczac myslec o stowarzyszeniu wazne jest wspoldzialenia calosci i nie tylko przez miesiac ale jakis dluższy czas miesiac + 1 dzien . Dlatego dla mnie ankieta miala tylko pokazac czy myslimyjuz nad zmianami .
Co do zalet dla mnie stowarzyszenie ma ich tyle samo co wad 
-- -- --
Canon xxxD i ... pare gratów nic szczególnego ale bawie sie świetnie
-- -- -- |
|