| Autor |
Użytkownik roku |
redman
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: Skarzysko Kamienna
Data rejestracji: 06.06.06 |
| Dodane dnia 31-12-2007 14:44 |
|
|
Co powiecie by w tym roku urządzić ankietę na użytkownika bądź administratora roku?? Kto z użytkowników zapisał sie wam w pamięci jako najbardziej rozgarnięty itp??
|
|
| Autor |
RE: Użytkownik roku |
shoshon
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: Kierz Niedźwiedzi
Data rejestracji: 28.06.06 |
| Dodane dnia 01-01-2008 01:39 |
|
|
15 wyświetlen tematu było i nikomu sie nie spodobało ....
redman kombinuj dalej ...
a ja za to nie mam pojecia o fotografii, kadrowaniu, GO, filtrach .... ale bawie sie swietnie 
Světový šampion krásy
Co-Arto jest jak dziecko z zespołem Downa - trzeba je kochać ale cudów się
spodziewać nie należy |
|
| Autor |
redman
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: Skarzysko Kamienna
Data rejestracji: 06.06.06 |
| Dodane dnia 01-01-2008 08:56 |
|
|
tutaj mało ludziom się podoba w większości marudzą 
|
|
| Autor |
bart
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: Skarżysko-Kam
Data rejestracji: 19.09.06 |
| Dodane dnia 01-01-2008 14:04 |
|
|
|
redman napisał/a:
Co powiecie by w tym roku urządzić ankietę na użytkownika bądź administratora roku?? Kto z użytkowników zapisał sie wam w pamięci jako najbardziej rozgarnięty itp??
Pomysł niezły, nie chciał bym krakać pewnie nie wypali.A szkoda bo mogło by się dzięki temu zacząć coś dziać. |
|
| Autor |
Asia
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: Skarżysko-Kamienna
Data rejestracji: 15.07.07 |
| Dodane dnia 01-01-2008 15:04 |
|
|
Powiem tak ... jest nas stosunkowo niewiele osób na stronie, a jeszcze mniej wypowiadających się i aktywnych ...
Wybranie spośród 10 osób to troszkę jak zaklęty krąg, tym bardziej, że każda osoba coś wnosi do portalu. A od ręki można wymienić pierwszą piątkę najbardziej udzielających się :
Heodes, Przemas, Qwerty,Polo, Redman, sHosHon,
potem :
Bart,Olistka, Mimi, valentino, Rozi (ew. ka_tula).
I wśród tych osób szukać dalej ... Zapewne userzy wybrali by osoby, które wiele swego wkładu włożyły m.in w powstanie Kalendarza 2009 
In my opinion nie trzeba tego rozstrzygać ... 
... |
|
| Autor |
bart
U¿ytkownik

| Dodane dnia 01-01-2008 15:15 |
|
|
|
Podstawowym problemem będzie jak i za co kogoś ocenić.Za bytność na forum, za liczbę wrzucanych zdjęć do oceny, za ocenianie innych zdjęć, a może za poziom zdjęć, może za rady jakich udziela innym, może za ilośc postów, a może za ilość zdjęć w galerii. |
|
| Autor |
heodes
Administrator

Data rejestracji: 28.05.06 |
| Dodane dnia 05-01-2008 16:30 |
|
|
Według mnie tytuł powinien należeć się temu, który najwięcej serca, wysiłku i własnego czasu wkłada w działalność grupy (nie tylko samego forum). Taką osobą według mnie jest:
QWERTY
Rzecznik Prasowy
Zobacz http://www.heodes.neostrada.pl
[img]http://www.heodes.neostrada.pl/buton/przyroda%20skarzyska-kamiennej2.gif[/img]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Canon 40D; kit Canon 18-55: Canon EF 100 mm f/2.8 Macro; Canon EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM; tripod GoldPhoto YH324C; monopod GoldPhoto YH 304: głowica kulowa GoldPhoto YH 430; głowica 3D GoldPhoto YH410;
Edytowane przez heodes dnia 05-01-2008 16:30 |
|
| Autor |
bart
U¿ytkownik

| Dodane dnia 05-01-2008 16:34 |
|
|
|
heodes napisał/a:
Według mnie tytuł powinien należeć się temu, który najwięcej serca, wysiłku i własnego czasu wkłada w działalność grupy (nie tylko samego forum). Taką osobą według mnie jest:
QWERTY
Nie przeczÄ™.
Ale tu chyba chodzi o to aby zacząć od nowego roku a nie wybierać forumowicza zeszłego roku. |
|
| Autor |
heodes
Administrator

Data rejestracji: 28.05.06 |
| Dodane dnia 05-01-2008 17:29 |
|
|
|
redman napisał/a:
Odnosiłem się do tego zapisu.
Rzecznik Prasowy
Zobacz http://www.heodes.neostrada.pl
[img]http://www.heodes.neostrada.pl/buton/przyroda%20skarzyska-kamiennej2.gif[/img]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Canon 40D; kit Canon 18-55: Canon EF 100 mm f/2.8 Macro; Canon EF 70-300 mm f/4-5.6 IS USM; tripod GoldPhoto YH324C; monopod GoldPhoto YH 304: głowica kulowa GoldPhoto YH 430; głowica 3D GoldPhoto YH410; |
|
| Autor |
bart
U¿ytkownik

| Dodane dnia 05-01-2008 17:34 |
|
|
Redmanowi po częsci pewnie chodziło o zmotywowanie wszystkich do działania i wyróżnienie osoby która działała najwięcej i najlepiej.
Ale tak się zastanawiam jak to rozwiązać od strony technicznej czy na koniec roku zrobić głosowanie czy w ciągu roku dodawać "jakieś punkty" jak tak to na jakiej zasadzie je dodawać i za co.
A co do samego pomysłu jest ok i mógłby coś zmienić. |
|
| Autor |
bart
U¿ytkownik

| Dodane dnia 05-01-2008 17:39 |
|
|
|
redman napisał/a:
Redman musisz się precyzyjniej określić czy chodzi o zeszły czy o ten co będzie rok.??
Bo Ja byłem przekonany że o ten co będzie ale to może mi się coś pomieszało |
|